Halkbank Insurance

Halk Insurance është një kompani me përgjegjësi shoqërore që kujdeset vazhdimisht për punonjësit dhe klientët e saj. Ata kanë funksionuar me sukses me rritje të qëndrueshme që nga viti 2007 në tregun maqedonas dhe ne si partnerë të tyre mbështesim iniciativën e tyre për të investuar në sigurinë dhe stabilitetin e tyre në këtë periudhë pasigurie. Partneriteti me ta mundëson përdorimin e shërbimeve dhe përfitimeve të tyre nga stafi dhe pacientët tanë.