Halkbank Insurance

Халк осигурување е општество одговорна компанија која посветува постојана грижа за своите вработени и клиенти. Успешно работат со постојан раст од 2007 година на македонскиот пазар и ние како нивни партнери ја поддржуваме нивната иницијатива во вложување во сопствена сигурност и стабилност во овој период на несигурност. Партнерството со нив овозможува користење на нивните услуги и бенефити од страна на нашите вработени и пациенти.