КФ Шкендија и Оне Хоспитал ја продолжија соработката за следните две години.

ШКEНДИЈА И ЕДНА БОЛНИЦА ЈА ПРОШИРУВААТ СОРАБОТКАТА

 

Фудбалскиот клуб Шкендија со задоволство најавува продолжување на соработката со една од најдобрите болници во регионот, болницата ОНЕ.

 

Партнерството започна во 2019 година, со новиот договор ќе ги обврзе страните во следните две години (до 2024 година), а болницата ОНЕ останува центар кој ќе се грижи за сите медицински тестови на фудбалерите на Шкендија, како и за покривање на медицинската помош. во фудбалските натпревари на црвено-црните на домашен терен во локалниот шампионат.

 

Јигит Аката, директор на болницата ОНЕ, рече:

„Со најголемо задоволство и во име на нашата One Hospital и оваа година го потпишуваме договорот за соработка. Ние не сме само соработници, ние сме пријатели! Ви посакувам здравје, среќа и успешна сезона!“

СПОДЕЛИ СО ПРИЈАТЕЛИ