Eurolink

Anëtar i Grupit GRAWE. Eurolink Insurance është një kompani e sigurimeve jo të jetës e themeluar në 2002. Si partnerët tanë, ne qëndrojmë pas vizionit të tyre për të ardhmen e secilit individ dhe ofrojmë mundësinë për të përdorur shërbimet dhe përfitimet e tyre nga stafi dhe pacientët tanë.