Partneriteti i One Hospital dhe Universitetit të Tetovës për të mbështetur ekipin e volejbollit të Universitetit: Takim për të diskutuar planet e së ardhmes

One Hospital and the University of Tetovo recently held their first meeting to discuss a partnership aimed at supporting the university’s volleyball team. This partnership brings together two highly respected institutions, each dedicated to improving the lives of those they serve. The meeting was held to discuss the future plans of this exciting collaboration. One […]

One Hospital dhe K.B Rabotnicki: “Me ne shënoni rezultate të mëdha në shëndet dhe mirëqenie”

One Hospital, një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor në rajon, është bashkuar me fuqinë lokale të basketbollit, Rabotniçki, për të shënuar gola në lojën e shëndetit dhe mirëqenies. Ky partneritet dinamik, i vendosur të lançohet gjatë sezonit të ardhshëm të basketbollit, synon të hedhë rëndësinë e aktivitetit fizik dhe ushqimit të mirë në zemrat dhe mendjet e komunitetit.

Spitali I pare në rajonin e pollogut dhe në rajonin jugperëndimor të Maqedonisë së Veirut që kryen operacionin e histerektomsë laparaskopike!

The first hospital in the Polog region and in the southwestern region of Veir Macedonia to perform laparoscopic hysterectomy! One Hospital is the only and the first hospital in the Polog region to perform this type of operation using the most modern technology. Laparoscopy generally has a shorter recovery time than open surgery. Leaves smaller […]

Babi dhe mami bashkë në maternitet!

Dad and mom are together in the hall 🙂 There are brave fathers who want to attend childbirth and replace the uncertainty with the direct support of the mother in the gym. That’s okay and we allow and enable it, you just need to inform us in advance about that desire, do certain tests that […]

Sëmundjet që mund të diagnostikohen me laparoskopi gjinekologjike dhe llojet e trajtimeve laparoskopike – Dr. Kosta Vasilevski

Laparoscopy generally has a shorter recovery time than open surgery. Leaves smaller scars. A gynecologist, general surgeon, or another type of specialist can perform this procedure. Gynecological laparoscopy is an alternative to open surgery. Use a laparoscope to look inside the pelvic area. Open surgery often requires a large incision. A laparoscope is a thin, […]

Laparoskopia gjinekologjike është alternativë ndaj operacionit të hapur dhe ul rrezikun e komplikimeve me 80% – Dr. Kosta Vasilevski

Urogynecology, also known as female pelvic medicine and reconstructive surgery, is a subspecialty in obstetrics and gynecology that focuses on treating women with pelvic floor disorders. Disorders of the bottom of the pelvis occur when the muscles that support and hold a woman’s pelvic organs become weak, causing problems with the bladder, intestines, or uterus. […]

Çfarë është Histeroskopia dhe indikacionet e saj! – Dr Kosta Vasilevski

Hysteroscopy is a minimally invasive short-term surgical procedure that allows examination of the inside of the uterus for the purpose of diagnosing and treating changes inside the uterus such as polyps, fibroids, and septum. of changes in the interior of the uterus. It is recommended for women who are treating infertility. Indications: Discovering the causes […]