Partneriteti i One Hospital dhe Universitetit të Tetovës për të mbështetur ekipin e volejbollit të Universitetit: Takim për të diskutuar planet e së ardhmes

One Hospital and the University of Tetovo recently held their first meeting to discuss a partnership aimed at supporting the university’s volleyball team. This partnership brings together two highly respected institutions, each dedicated to improving the lives of those they serve. The meeting was held to discuss the future plans of this exciting collaboration. One […]

One Hospital dhe K.B Rabotnicki: “Me ne shënoni rezultate të mëdha në shëndet dhe mirëqenie”

One Hospital, një ofrues kryesor i kujdesit shëndetësor në rajon, është bashkuar me fuqinë lokale të basketbollit, Rabotniçki, për të shënuar gola në lojën e shëndetit dhe mirëqenies. Ky partneritet dinamik, i vendosur të lançohet gjatë sezonit të ardhshëm të basketbollit, synon të hedhë rëndësinë e aktivitetit fizik dhe ushqimit të mirë në zemrat dhe mendjet e komunitetit.

Metoda e lehtësimit të dhimbjes me prerje cezariane - Anestezi spinale e kombinuar me ate epidurale - Prim. Dr. Vladimir Ristevski

Prim. Dr. Vladimir Ristevski gives instructions and everything you have to know about Epidural and Spinal anesthesia. Epidural and Spinal anesthesia which provides regional stiffness during cesarean section is the preferred method because of the comfort it provides. However, when used in conjunction with spinal anesthesia, the comfort it provides to the mother is further […]